הכלים שתצטרכי על מנת להכין לתינוקך מזון תוצרת הבית

27 בנובמבר 2013
יעל בינדר-משיח

קוצץ מזון להכנת אוכלאת תהיי מופתעת לראות שחלק מהכלים נמצאים כבר במטבח שלך.

קראי את הרשימה שלי ולאחר מכן את מוזמנת לבקר במאמר שלי מבוא קצר להכנת מחיות תוצרת הבית עבור תינוקך, שמסביר צעד אחר צעד על הכנת מזון מוצק לתינוקך.

בהמשך הכתבה, תוכלי לראות רשימה שימושית של מוצרים שיכולים להקל על התהליך.

כלים וגאג'טים עבור הכנת מזון מוצק תוצרת הבית

את לא חייבת לצאת ולקנות ציוד יקר או מפואר, ואת לא חייבת חברה יוקרתית. אלא אם כן, את כבר מחפשת תירוץ כדי לקנות מעבד מזון מיוחד לצרכים האישיים שלך.

בלנדר ו / או מעבד מזון: להכנת מחיות, ערבול, מעיכה.

בלנדר ידני ו / או קוצץ מזון: להכנת מחיות בכמות קטנה.

קומקום: להרתיח את המים להכנת המחיות (גם בהכנת פורמולה צריך להשתמש במים רתוחים).

מגשי קוביות קרח (או מיכלי אחסון להקפאה): להקפאת קוביות מזון מוכנות

שקיות הקפאה: לאחסון קוביות המזון הקפוא ממגש הקרח (לא חובה, אפשר לשאיר במגשי הקרח).

מסננת: ניקוז נוזלים מפירות וירקות מבושלים.

סיר אידוי: לאידוי הירקות או הפירות לשמירה על הערכים התזונתיים. שיטה מומלצת בחום ובאהבה!

סיר בישול: לבישול הירקות או הפירות, היות ובשיטה זו הערכים התזונתיים לרוב לא נשמרים, מומלץ לרסק את הירקות או הפירות עם הנוזלים שבסיר.

מועך: כאשר תינוקך גדל והוא מצליח לאכול חתיכות מזון, ניתן למעוך את הפירות או הירקות למרקם עבה וגס יותר.

טוש או מרקר בהישג יד: לרשום על שקיות ההקפאה או על מגשי הקוביות, תווית עם סוג אוכל ותאריך ההכנה וההקפאה.

כן! את הפריטים הנ"ל את צריכה, ממש קל!

טיפ: בכל מכשיר חשמלי שציינתי ניתן להכין מזון מוצק בצורת מחית, הסוד הוא כמה אוכל את מכניסה לכלי מלכתחילה. אם תדחסי יתר על המידה אף מכשיר לא יבצע את העבודה כראוי, בתור התחלה תמלאי את הכלי בחצי מהכמות של האוכל ותוסיפי כמות קטנה של מים רתוחים, ואז לאט לאט תוסיפי עוד אוכל, אם את רואה שהכמות שיצאה איננה מספקת.

למה אני אוהבת מעבדי מזון להכנת מזון לתינוקות תוצרת הבית?

מניסיוני, מעבד מזון הוא הרבה יותר טוב בביצוע הכנת מחיות עדינות ודקות מאשר בלנדר. כמו כן, הוא די זול (חסכני) ודי שימושי. מעבד המזון יעשה כמה משימות שהבלנדר לא, משימות כגון: בצק לשה, חיתוך ירקות, טחינת דגנים וכו'.

למה אני אוהבת את הבלנדר להכנת מזון לתינוקות תוצרת הבית?

למעשה, בבלנדר ניתן להכין כמות גדולה של ירקות או פירות, להעביר למגש קרח וישר להקפאה, הוא נוח יותר לניקוי, אין הרבה חלקים מתפרקים, ובהמשך הוא יעיל להכנת פרישייק. עדיף לבחור בלנדר שיעילות הריסוק שלו גבוהה והוא מצליח לרסק קרח.

למה אני אוהבת בלנדר ידני או קוצץ מזון להכנת מזון לתינוקות תוצרת הבית?

מניסיוני, בלנדר ידני או קוצץ מזון, הם נהדרים להכנת רטבים, מטבלים והכנה מהירה של מנת אוכל שמספיקה ל"ארוחה" אחת. בנימה אישית, קוצץ מזון או בלנדר ידני לא מהירים כמו מעבדי מזון או בלנדר, אבל ביכולתו להכין מחיות במרקם דק כראוי והוא קל מאוד לניקוי.

מעבר לחנות: http://firsttaste.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/

תקנון | מדיניות החזרה

טעימות ראשונות : Welcome !

Authorize

שחזור סיסמה

הרשמה